Training
Persoonlijk Leiderschap

BEVLOGEN AAN HET WERK

MET DE TRAINING PERSOONLIJK LEIDERSCHAP 

INLEIDING
Coveys boek is actueler dan ooit. Hetzelfde geldt voor deze training. Actueel omdat er in deze hectische tijd veel mensen heel hard werken aan hun loopbaan, hun relaties, hun geluk, maar vaak twijfelen of het wel ergens naartoe gaat. Deze training gaat over persoonlijke ontwikkeling en menselijke relaties. En daarmee ook over leiderschap, samenwerking en professionele groei. De training is buiten in de natuur of een door jou gekozen locatie. We zijn zowel fysiek als mentaal in beweging. Inspanning en ontspanning wisselen elkaar af. Deelnemers ervaren na de training meer plezier en bevlogenheid in werk en privé.

 

RESULTAAT
Deze training zet een proces van persoonlijke en interpersoonlijke groei in beweging. Hiermee heb je als persoon en/of team een set instrumenten, waarmee je problemen duurzaam kunt oplossen en je mogelijkheden maximaal kunt benutten. Als je deze training volgt en het geleerde toepast, dan:

 

  • Neem je verantwoordelijkheid voor je eigen gedrag en resultaten;
  • Weet je wat je persoonlijke missie of jullie bedrijfsmissie is;
  • Doe je de dingen die er echt toe doen;
  • Heb je een mooie emotionele bankrekening;
  • Ga je bij een win/win situatie voor voortdurend wederzijds voordeel;
  • Luister je oprecht en empathisch naar de behoeften van de ander en die van jezelf;
  • Weet je synergie te creëren want het geheel is meer dan de som der delen;
  • Begrijp je wat niet dringend en wel belangrijk is;
  • Ervaar je het nut van teambuilding.

DOELGROEP
Deze training is voor gezinnen, families of organisaties die echt effectief willen worden. De belangrijkste les die Covey ons leert, is dat goed leiderschap en effectiviteit begint bij jezelf. Om het maximale uit deze training te halen, bestaat de groep uit maximaal 12 deelnemers.  

TRANINGEN

Onze eerstvolgende training hopen we te houden op donderdag 11-07-2024. Deze training is een waarde(n)volle bagage voor het leven in deze tijd. De training begint om 10.00 uur en eindigt om 14.00 uur inclusief een luxe lunch. Heeft u vragen? Bel geheel vrijblijvend 06-33603874. 

Investering: €250,00.  

 

Programma

Kennismaken
Om 10.00 uur starten we met een leuke kennismaking. Vervolgens gaan we op een ontspannen manier aan de slag met de eigenschappen van Covey. 

Eigenschap 1: Wees proactief
De eerste eigenschap van effectieve mensen is dat ze verantwoordelijkheid nemen. Zij richten hun energie alleen op zaken waar ze invloed op uit kunnen oefenen. 

Eigenschap 2: Beginnen met het einddoel voor ogen
Wat is je persoonlijke missie of wat is jullie bedrijfsmissie?

Eigenschap 3: Belangrijke zaken eerst!
Hoe vergroot je je eigen productiviteit zodat je je eigen doelen kunt realiseren? Belangrijk is om je hier te richten op resultaten.

Eigenschap 4: Denk win-win!
Effectiever samenwerken door relaties met hoog vertrouwen te bouwen vanuit een win-win mindset. Hier komt onze emotionele bankrekening om de hoek kijken.

Eigenschap 5: Eerst begrijpen…dan begrepen worden
Empathisch luisteren is hierbij van groot belang. 

Eigenschap 6: Synergie
Wanneer we de eigenschappen 4 en 5 goed inzetten, zal het onderlinge vertrouwen in elkaar toenemen en onze cirkel van invloed zal vergroot worden. Effectieve mensen gaan op zoek naar creatieve oplossingen die meerdere doelen dienen.

Eigenschap 7: Houd de zaag scherp
We sluiten de dag met eigenschap 7. Jezelf blijven ontwikkelen is cruciaal!

Om 14.00 uur sluiten we deze prachtige en leerzame training af met een korte evaluatie.

Ad Hermenet
T. 06 33 60 38 74
E. info@adhermenet.nl